Bob en Laure.jpg

De mensen achter de katten

Mijn naam is Laure Vorstenbosch. Van jongs af ben ik dol op dieren en ben ik op gegroeid met konijnen en een hond, maar een kat kwam er niet in bij mijn vader. Voor mijn studie geneeskunde ging ik uiteindelijk op kamers wonen en toen ik mijn eerste eigen appartement had kwam daar ook snel mijn eerste kat, Toby, een Noorse boskat... en daar begon de liefde voor de Noorse Boskat. Kort na de komst kwam daar een tweede poes bij, namelijk Nina. Daarna kwam ook de droom om te gaan fokken, zijn we sinds 2015 gaan showen en in 2019 kwam de droom van een nestje dan ook echt uit.


Inmiddels woon ik samen met mijn vriend, Bob. Ook hij is altijd opgegroeid met dieren, wel wat exotischer met herten, lama’s, ganzen, naast honden. Al snel had hij het “Noren-virus” ook te pakken en kregen wij in ons eerste huis in Sint-Oedenrode samen het eerste nestje.

Dagelijks zijn we allebei in de zorg te vinden. Bob werkt als verpleegkundige IG en ik als arts.

Voor ons staan onze dieren en het liefde voor het ras voorop. Onze katten zijn onderdeel van ons gezin. We vergroten onze kennis over het Noorse boskatten ras en proberen de liefde te delen met andere mensen.

Wil je meer informatie? Neem vandaag nog contact met me op.